Сарафан в гардеробі жінки

Ідеальне плаття для літа - це красивий жіночний сарафан. Будь-яка жінка миттєво перетворюється в ньому, а образ набуває особливого шарму. Влітку сарафани зазвичай легкі і повітряні, що радують око великою кількістю воланів, рюш і воланів. Для демісезонних моделей вважають за краще вибирати більш щільні тканини і строгі прямі силуети. Але завдяки різноманітності фасонів в кожному своєму образі ви можете сміливо використовувати сарафан як стильний елемент вигляду. 

Сарафан в гардеробі жінки 

 

Самобутній і від того ще більш цікавий сарафан - це спеціально скроєна плаття без рукавів, що надівається через голову. У первинному варіанті мало вільний крій з широким подолом. Сьогодні фасони значно видозмінюються і з'являються ефектні приталені силуети з бретелями і без. У будь-якому випадку, не варто нехтувати настільки оригінальною і стильною штучкою. Тим більше, що на сайті Alexandro Zesty представлений широкий модельний ряд модних моделей на будь-який смак і бюджет. 

 

Популярні фасони сарафанів 
 

Серед основних трендів 2021 року виділяють такі фасони: 

 

 • лаконічний сарафан прямого крою; 

 • стильні моделі на запах; 

 • повітряні плаття, що летять з шифону, шовку, льону; 

 • сарафани з приталеним топом і розкльошені подолом; 

 • ошатні моделі з відкритими плечима; 

 • А-силуети і трапеція; 

 • сарафан-сорочка; 

 • в'язаний трикотажний сарафан; 

 • класичні моделі із завищеною талією. 

 

Також дуже популярні всі види принтів і яскравих забарвлень. Завжди актуальні ніжна розсип квітів, смужка, горох і клітина. Відтінки можуть варіюватися від базових нюдових до ефектних виразних фарб і глибоких темних тонів.

 

Сарафан і його ідеальна пара в образі 

 

Для створення завершеного аутфіта в пару до сарафана відмінно підійдуть: 

 

 • взуття : жіночні босоніжки на танкетці, напівзакриті шльопанці, еспадрільі, мокасини, топ-Сайдер; 

 • верхній одяг: в'язані туніки і кардигани, жакети; 

 • аксесуари: капелюхи і сумки з натуральних матеріалів, прикраси з каменю, намиста, шкіряні ремені і браслети. 

 

Для спекотних літніх днів в якості прогулянкового варіанту буде відмінним вибором в'язаний сарафан з тонкої пряжі. Багато подібних моделей ви знайдете на сайті Alexandro Zesty. Там же можна оформити покупку і доставку замовлення в будь-який регіон. 

 

 

Вибираємо сарафан по фігурі: правила і рекомендації 

 

Кожна річ у вашому гардеробі має свої особливості підбору в залежності від індивідуальних рис фігури. Сарафан не є винятком і його ідеальний фасон також підбирається з урахуванням статури і комплекції. 

 

 • «пісочний годинник» - витончений прототип ідеального стану має тонку добре виражену талію. Її то і слід додатково позначити тонким ремінцем або широким поясом. Цього легкого акценту буде досить, а моделі вам підійдуть практично всі. 

 • «прямокутник» - спортивна підтягнута фігурка, якій можна додати жіночних округлостей широкою спідницею з воланами або багатоярусними сарафанах. Добре працює корсет, а довгі стрункі ніжки можна сміливо демонструвати з-під міні. 

 • «коло» - пухкенькі пампушки будуть особливо привабливі в сарафані трапецієподібної форми з завищеною талією.Також ваші моделі - це пряме плаття-футляр традиційної довжини або міді, А-силуети, розкльошені до низу сарафани, моделі з V-подібним вирізом, сарафан на запах. 

 • «трикутник» - спокусливі округлі стегна дам типу « груша »красиво підкреслюють чуттєві сарафани в підлогу. Для крихкого верху можна використовувати додатковий декор у вигляді воланів і рюш. А-моделі і вільний крій - також ваші добрі союзники в справі створення гармонійного образу. 

 • «перевернутий трикутник» - ваш незрівнянний варіант - це моделі на запах і V-подібний виріз. Додатковий обсяг стегон додадуть вільні силуети і трапеція. 

 

А ще ми дуже рекомендуємо вам придивитися до оригінальних в'язаним речам. Ажурний візерунок натуральної бавовняної пряжі ефектно підкреслить всі достоїнства фігури, а малюнок текстури надійно замаскує дрібні вади силуету. 

 

Недорого купити сарафан ви зможете на сайті нашого інтернет магазину Alexandro Zesty. Більше подробиць про моделі і відгуків реальних покупців шукайте в картці товару. Якщо у вас залишилися питання, наші менеджери із задоволенням допоможуть вам з вибором моделі і оформленням замовлення.

22.07.2021